Tipy na vánoční dárky pro manželku a přítelkyni

Hledáte originální vánoční dárky pro vaši přítelkyni nebo manželku? Přinášíme nápady na dárky k Vánocům, které ženu vašeho života zaručeně potěší. Jaký je tedy nejlepší dárek pod stromeček, který udělá radost každé ženě? ...

Co si ženy přejí k Vánocům

Sezona nakupování vánočních dárků je opět tu. Jistě souhlasíte s tím, že vybrat originální vánoční dárek pro přítelkyni nebo manželku bývá náročný úkol, nad kterým se vyplatí popřemýšlet. Svou partnerku na Vánoce potěšíte luxusním parfémem, kvalitní kosmetikou, kvalitním elektrospotřebičem nebo vybavením domácnosti.

Pokud si nejste jisti tím, co si vaše přítelkyně nebo manželka přeje pod stromeček, vsaďte na dámský šperk k Vánocům balený v luxusní dárkové krabičce, který pokaždé na Štědrý večer sklidí velký úspěch. Poradíme vám, jaké zlaté dámské šperky pro vaši drahou polovičku vybrat, a přeneseme konkrétní tipy na dárky k Vánocům.

Dárek pro ženu pod stromeček vybírejte na míru

Vybíráte dárek pro přítelkyni nebo manželku k Vánocům? Pokud jste si vyhlédli zlatý dámský šperk, snažte se jeho výběr co nejvíce uzpůsobit vkusu vaší partnerky. Měli byste tedy vědět, co vaše žena ráda nosí, zda upřednostňuje minimalismus, nebo naopak extravaganci, nebo zda si potrpí na žluté, bílé, či růžové zlato. Některé ženy rovněž nedají dopustit na třpyt drahých kamenů, jiné zbožňují strohost a jednoduchost.

V případě, že si výběr šperku k Vánocům pro vaši přítelkyni nebo manželku předem ujasníte, vaší partnerce skutečně pod stromečkem věnujete ten nejlepší dárek k Vánocům. Který druh dámského šperk coby vánoční dárek zaručeně potěší každou ženu?

Nejlepší dárek k Vánocům pro ženu: Zlaté dámské náušnice

Jaký šperk k Vánocům je pro ženu ten nejlepší? Při rozbalování vánočních dárků jí udělají na Štědrý večer zaručeně radost zlaté dámské náušnice. Pro svou partnerku můžete vybrat peckové náušnice, visací náušnice, náušnice na klapku, zlaté kruhy nebo polokruhy. Potěšíte ji například náušnicemi z bílého, žlutého či růžového zlata s hladkou úpravou, atraktivním gravírováním nebo diamantovým brusem. Krásným dárkem pro ženu jsou v tomto případě také opálové náušnice, náušnice se zirkony nebo náušnice s perlou.

Abyste se tímto vánočním dárkem pro přítelkyni nebo manželku opravdu trefili, výběr konkrétního typu zlatých náušnic volte s ohledem na tvar jejího obličeje. Například ženám s kulatým obličejem sednou visací náušnice, ženám se čtvercovým obličejem peckové náušnice a ženám s obličejem ve tvaru diamantu velké kruhové náušnice. Ženy s oválným obličejem mají naopak velkou výhodu, protože těm sluší všechny typy dámských náušnic.

Zlaté náhrdelníky jako další nápad na dárek pod stromeček

Ptáte se, co pro manželku nebo přítelkyni k Vánocům? Dalším nápadem na originální dárek pod stromeček jsou zlaté dámské náhrdelníky. Svou partnerku můžete na Vánoce překvapit náhrdelníkem minimalistickým i masivním. Krásným vánočním dárkem pro ženy jsou zejména Fancy náhrdelníky zdobené černými onyxy, třpytivými zirkony, přívěsky nebo gravírovanými korálky.

Vaši manželku či přítelkyni na Vánoce potěší rovněž článkový náhrdelník nebo náhrdelník s řeckým vzorem či se vzorem Valis. Hledáte-li skutečně originální vánoční dárek, který dostane každou ženu, vsaďte přímo na soupravu zlatého náhrdelníku se zlatým náramkem. Tento výjimečný set si na Vánoce zaslouží opravdu výjimečná žena, kterou pro vás vaše manželka či přítelkyně bezesporu je.

Tip na vánoční dárek pro přítelkyni: Zlatý prsten

Nejlepším dárkem k Vánocům pro ženu může být také zlatý prsten, a to zvlášť chcete-li tímto zlatým šperkem říct něco víc. Pokud jej chcete pojmout jako originální vánoční dárek pro přítelkyni a požádat jeho prostřednictvím vaši milou o ruku, vyberte si z naší nabídky zásnubních prstenů. Žádost o ruku je skutečně skvělým tipem na vánoční dárek, na který bude vaše drahá polovička skutečně vzpomínat po celý svůj život.

Pokud si říkáte, co pro manželku k Vánocům, vsadit opět můžete na zlatý dámský prsten, který představuje velmi romantické gesto. Velkou radost jí uděláte zejména tehdy, když pod stromečkem najde zlatý prsten se zirkony, opálem, perlou nebo červeným kamenem. Potěší ji rovněž otevřený zlatý prsten nebo proplétaný zlatý prsten.

Jaký další dárek pro ženu k Vánocům? Zlatý přívěsek s řetízkem i bez

Dalším skvělým tipem na vánoční dárek pro ženu je rovněž zlatý přívěsek. Svou manželku či přítelkyni překvapte pod stromečkem například zlatým srdíčkem, čtyřlístkem, kapkou, mandalou nebo stromem života. Krásným vánočním dárkem je rovněž přívěsem s písmenem nebo znamením zvěrokruhu. K vybranému přívěsku můžete připojit také zlatý dámský řetízek.

Řetízky s přívěsky v duchu minimalismu

Jestliže hledáte dárek k Vánocům pro přítelkyni nebo manželku, který zaručeně udělá radost, můžete vsadit také na zlaté provlékací korálky se třpytivými zirkony nebo černými onyxy. Tento zlatý přívěsek přitom vypadá krásně nejen na řetízku, ale také na dámském náramku.