Tipy na vánoční dárky pro muže

Nevíte, co k Vánocům pro přítele, manžela, tátu, dědu, bratra nebo kamaráda? Přinášíme tipy na vánoční dárky pro muže, které pod stromečkem zaručeně potěší. Jaký je tedy nejlepší dárek k Vánocům, který zaručeně ocení každý muž? ...

Zlaté šperky: Originální vánoční dárky pro muže

Ač se to na první pohled nezdá, nákup dárků na Vánoce bývá často velmi zapeklitou záležitostí. Také tápete nad tím, co letos koupit pro manžela k Vánocům, nebo co dát tátovi nebo tchánovi? Věnujte jim pod stromeček zlatý pánský šperk, který vyberete přesně podle jejich vkusu.

Pokud tedy přemýšlíte nad tím, jaký dárek pro přítele k Vánocům nebo pro manžela k Vánocům, zlatý pánský klenot je sázkou na jistotu. Kterými zlatými dárky můžete vybraného muže nad Štědrý večer konkrétně překvapit?

Tipy na dárek pro přítele a manžela k Vánocům

Vybíráte vánoční dárek pro svého muže? Svému manželovi nebo přítelovi uděláte na Štědrý večer velkou radost, když jej překvapíte zlatým šperkem pro muže například v podobě pánského náhrdelníku nebo pánského náramku.

Zlaté náramky pro muže jsou opravdu skvělým tipem na dárky k Vánocům, které zaručeně udělají pod stromečkem obdarovanému velkou radost. Muži svého života věnujte zvláště luxusní masivní náramek s hrubším vzorem řetízku, který se bude perfektně vyjímat na pánském zápěstí. Zlatým náramkům pro muže sluší žluté zlato, bílé zlato i kombinace těchto dvou drahých kovů.

Originálním dárkem pro přítele k Vánocům i pro manžela k Vánocům je zlatý náhrdelník pro muže. I v tom případě vsaďte na masivnější verzi, která však bude zároveň odpovídat partnerově vkusu. Pokud chcete svého manžela nebo přítele na Štědrý večer překvapit opravdu luxusním dárkem, obdarujte jej přímo soupravou pánského zlatého náhrdelníku a zlatého náramku, která bude uložená v dárkové krabičce.

Jaký vánoční dárek pro tátu?

Chcete věnovat pod stromeček svému tatínkovi opravdu pěkný vánoční dárek? V tom případě pro vás máme několik tipů na zlaté šperky pro muže, které vašemu tatínkovi udělají na Vánoce zaručeně radost.

Krásným vánočním dárkem pro tátu je v prvé řadě zlatý přívěsek pro muže. Svého tatínka můžete obdarovat klasikou, která nikdy nezklame - a to například zlatým přívěskem s počátečním písmenem jeho jména nebo zlatým přívěskem s jeho znamením zvěrokruhu. Znáte-li dobře tátovy zájmy a koníčky, překvapte jej rovněž zlatým přívěskem pro muže originálním. A to třeba zlatým přívěskem fotbalového klíče, motorky nebo tenisové rakety.

Přívěsek pro muže z bílého zlata, žlutého zlata nebo jejich kombinace je originálním dárkem pro tátu k Vánocům sám o sobě. Doplnit jej můžete také tenkým zlatým řetízkem pro muže ve shodné barvě zlata. Jestliže tátovi vybíráte řetízek k přívěsku, berte v potaz také váhu přívěsku. Držte se ideálně pravidla, které říká, že řetízek by neměl mít nižší váhu nežli přívěsek.

Zlaté řetízky s přívěsky

Vánoční dárek pro tchána: Vsaďte na zlatý pánský šperk

Jaký dárek pro tchána k Vánocům je tím nejlepším? Dobré dárky pod stromeček v tomto případě opět představují zlaté šperky pro muže. Svého tchána na Vánoce obdarujte například zlatým náramkem, zlatým náhrdelníkem, zlatým přívěskem nebo zlatou sponou na kravatu. Tohoto důležitého muže potěší rovněž souprava pánského náramku a náhrdelníku či souprava zlatého řetízku s přívěskem.

Chcete-li svému tchánovi na Vánoce věnovat opravdu něco výjimečného, překvapte jej zlatým prstenem pro muže. Ohromí jej zvláště pečetní prsten z bílého zlata či žlutého zlata (nebo jejich kombinace) v hladké povrchové úpravě, gravírováním, kombinací lesklých a matných ploch nebo zdobený černým onyxem. Tyto druh šperků pro muže představuje rovněž skvělý tip na vánoční dárek pro přítele, manžela nebo tátu.

Nápady na dárek pro bratra k Vánocům

A co vánoční dárek pro bratra? I jeho dostane zlaté šperky pro muže. Překvapte jej například přívěskem inspirovaným jeho zálibami. Vašeho bratra na Vánoce potěší třeba zlatý přívěsek pro muže v podobě fotbalového míče, hokejky, boxerské rukavice, motorky, kytary, saxofonu nebo houslového klíče. Krásným dárkem pro bratra pod stromeček je rovněž zlatý přívěsek Českého lva nebo zlatý přívěsek svatého Kryštofa, který je patronem všech cestovatelů.

Jestliže váš bratr nedá dopustit na extravagantní šperky pro muže, obdarujte jej na Vánoce masivním článkovým pánským náhrdelníkem. Překvapit jej rovněž můžete zlatou náušnicí pro muže nebo zlatým piercingem.