Pro muže

Zlatý šperk jako tip na dárek pro muže

Přemýšlíte nad tím, jaké dárky pro muže k narozeninám, svátku, Vánocům, výročí, životnímu jubileu nebo Dni otců? Pokud vybraného muže obdarujete originálním zlatým šperkem, nikdy rozhodně neuděláte krok vedle. Šperky pro muže totiž vždy potěší. Pánové je budou vždy rádi nosit. Darovaný šperk pro něm bude mít navíc jak památeční, tak nominální hodnotu.

Zlaté pánské šperky zkuste pojmout jako dárky pro muže všech věkových kategorií. Šperky pro muže tedy potěší vašeho syna či vnuka, partnera či manžela, ale také tátu a dědu. Jaké konkrétní narozeninové dárky pro muže nebo vánoční dárky pro muže jim můžete vybrat?

Dárky pro muže k narozeninám

Hledáte dárky pro muže k narozeninám? Máte spoustu možností. Pokud vsadíte na zlaté šperky pro muže, můžete si být jisti tím, že uděláte obdarovanému muži velkou radost. Svého manžela obdarujte například luxusním masivním náramkem pro muže, který nabízíme ve žlutém zlatě, bílém zlatě nebo v kombinaci těchto drahých kovů.

A jaký dárek pro tátu k narozeninám? Například pánský přívěsek na krk, který bude symbolizovat jeho znamení zvěrokruhu, písmeno jeho počátečního jména, profesi, zálibu nebo oblíbený sport. Krásným dárkem pro tátu k 60 je rovněž kombinace přívěsku a řetízku pro muže, které u nás pořídíte rovnou v dárkové krabičce. Hledáte naopak dárek pro dědu k 70. narozeninám nebo 80. narozeninám? Originálním dárkem je v tomto případě zlatý pečetní prsten pro muže. Tento výrazný pánský šperk nabízíme v bílém zlatě, žlutém zlatě i zdobený černým onyxem.

Tipy na vánoční dárky pro muže

Šperky pro muže představují také stylový dárek pod vánoční stromeček. Pokud hledáte tip na dárek pro manžela k Vánocům nebo tip na dárek pro tátu k Vánocům, tyto muže svého života potěšíte luxusním masivním zlatým náhrdelníkem pro muže. V nabídce máme masivní náhrdelníky a řetízky pro muže například ve vzoru Panzer, Figaro, Lambáda nebo Kávové zrno.

Jako vánoční dárky pro muže zkuste dále zvolit například pánské přívěsky se speciálním znakem nebo symbolem. Radost pod stromečkem udělají rovněž pánské přívěšky na krk se sportovní, hudební nebo zájmovou tematikou. Těmito zlatými dárky na Štědrý večer zaručeně potěšíte nejen svého manžela a tátu, ale také syna či vnuka.

Jaké dárky pro muže při jiných příležitostech

Zlaté šperky pro muže z nabídky našeho online klenotnictví můžete pojmout jako originální dárky pro muže také při jiných příležitostech. A to například jako dárek pro muže k výročí svatby či seznámení, dárek pro muže k Valentýnu nebo ke Dni otců. Také u těchto příležitostí vybrané pány potěší náhrdelníky, řetízky, náramky či přívěsky.

Hledáte také dárek pro muže k maturitě nebo promoci? Trefou do černého je v tomto případě zlatá spona na kravatu nebo zlatý přívěsek Českého lva. Nezapomeňte rovněž na dárek k narození dítěte pro otce, a to například pánského přívěsku na krk v podobě zlatého medailonku, na který necháte vyrýt krátký osobní text.

Produkty 13-24 z 245

položek 245
  • Doporučené
  • Nejnovější
  • Jméno
  • Nejlevnější
  • Nejdražší
Nastavit sestupně

Produkty 13-24 z 245

položek 245
  • Doporučené
  • Nejnovější
  • Jméno
  • Nejlevnější
  • Nejdražší
Nastavit sestupně