Zlaté prsteny

Vyberte si u nás zlaté dámské prsteny i zlaté pánské prsteny. Tyto jedinečné šperky, které můžete druhým věnovat k různým příležitostem, nabízíme s kamenem i bez kamene. V naší nabídce najdete zlaté prsteny s opály, perlami či zirkony, vybrat si můžete také zásnubní prsteny nebo pánské pečetní prsteny. Krásným dárkem jsou rovněž dámské otevřené prsteny, které mají univerzální velikost.

Zlaté prsteny dámské i pánské jsou nejoblíbenější druhy šperků

Zlaté dámské prsteny i pánské zlaté prsteny patří k nejoblíbenějším zlatým šperkům historie. Zlaté prsteny v minulosti nesloužily pouze jako ozdoba, ale měla také ochranný, magický, záslibný nebo náboženský význam. Samotný tvar zlatých prstýnků symbolizuje nekonečnost, věčnost, nepřetržitý koloběh života i nekonečnou lásku.

Chcete někomu pořídit zlatý prsten jako dárek? Vyberte si z naší nabídky zlatých prstýnků dámských i zlatých pánských prstenů. Nabízíme prsteny z bílého zlata, prsteny ze žlutého zlata, prsteny z růžového zlata nebo prsteny z kombinace těchto drahých kovů. Nadchnou vás nejen zlaté prsteny s kamenem, ale také zlaté prsteny bez kamene například ve stylu pánského pečetního prstenu.

Tipy na zlaté dámské prsteny

Máme pro vás spoustu druhů zlatých prstenů dámských. A to zlaté prsteny s perlou, zlaté prsteny s opálem, zlaté prsteny se zirkony nebo zlaté prsteny s červeným kamenem. Velmi oblíbené jsou zvláště zlaté prsteny v HALO stylu. Tyto zlaté prstýnky pro ženy mají větší centrální kámen jako onyx, opál či perlu, který je obklopený drobnějšími kamínky, nejčastěji zirkony.

V naší nabídce naleznete zlaté dámské prsteny klasického tvaru. Zamilujete si také zlaté prstýnky proplétané a zvláště zlaté dámské prsteny otevřené, které již na první pohled zaujmou svým originální designem a které představují i skvělý tip na originální dárek pro manželku či přítelkyni. Tyto zlaté prstýnky dámské mají univerzální velikost, většinou vám sednou minimálně na dvě velikosti prstenu.

Zlaté prsteny zásnubní nabízíme v mnoha stylech

Plánujete, že ženu svého života požádáte o ruku? V tom případě tajně zjistěte velikost prstenu své vyvolené a vyberte si z naší nabídky zlatých dámských prstenů zásnubních. Nabízíme Solitaire zásnubní prsteny s jedním centrálním kamenem vsazeným do překrásné korunky. Pro svou vyvolenou můžete vybrat také zlatý prstýnek zásnubní Side Stone, kterému dominuje velký středový kámen, který po stranách doplňují menší středové kamínky.

Pro vaši vyvolenou máme k zásnubám také zásnubní prsteny Three Stone, které jsou osazeny třemi kameny. Tyto dámské zlaté prsteny mají skrytou symboliku. Nejčastěji zobrazují minulost, současnost a budoucnost vztahu, často také symbolizují Víru, Naději a Lásku, nebo Nejsvětější Trojici v Křesťanství. Svou milou můžete požádat o roku také zásnubním zlatým prstýnkem Pave (Pa-Vay), který má osázené drobné kamínky (nejčastěji zirkony) po svém obvodu.

Pánské zlaté prsteny: V hlavní roli pečetní prsten

Nabízíme nejen zlaté prsteny pro ženy, ale také pro muže. Specializujeme se zvláště na zlaté pečetní prsteny z bílého zlata nebo žlutého zlata. Rozhodnout se můžete pro pánský zlatý prsten s kamenem - černým onyxem. Nabízíme taktéž pánské zlaté prsteny bez kamene. Tyto masivní pečetní prsteny krášlí hladká povrchová úprava, jsou rovněž zdobené kombinací bílého a žlutého zlata, kombinací lesklých a matných ploch nebo gravírováním.

Ptáte se, jak nosit pečetní prsten? Tento pánský zlatý prsten se nosí tradičně na malíčku. V dobách dávno minulých byl totiž právě malíček vyhrazen pro pečetní prsteny, které nacházely uplatnění při ztvrzování dokumentů - tj. přitisknutím pečetního prstenu do horkého vosku a vytvořením pečeti. V současné době mohou pánové pečetní prsteny nosit i na ukazováčku, prostředníčku nebo pravém prsteníčku. Pouze levý prsteníček by si měli nechat vyhrazený pro snubní prsten.

Produkty 25-36 z 253

položek 253
  • Doporučené
  • Nejnovější
  • Jméno
  • Nejlevnější
  • Nejdražší
Nastavit sestupně

Produkty 25-36 z 253

položek 253
  • Doporučené
  • Nejnovější
  • Jméno
  • Nejlevnější
  • Nejdražší
Nastavit sestupně