Zlaté šperky

V eshopu se šperky nabízíme klenoty všeho druhu

Nabídka zlatých klenotů v našem eshopu se šperky je opravdu široká. Hledáte-li minimalistické šperky, originální šperky, ale i šperky extravagantní, u nás jste na správném místě. Vybírat můžete šperky ze žlutého zlata, šperky z bílého zlata, šperky z růžového zlata i klenoty z kombinace těchto kovů.

Kromě různých barev zlata šperky z našeho eshopu vynikají zdobením diamantovým brusem, dekorativní rytinou či lesklou povrchovou úpravou. Dále u nás najdete šperky se třpytivými zirkony, perlami nebo opály. Nabízíme rovněž personalizované zlaté šperky (medailonky nebo náramky s destičkou), které jsou vhodné k porytí krátkým, ryze osobním textem.

Tipy na dámské šperky z naší nabídky

Pokud hledáte zlaté klenoty pro ženy, u nás si z nabídky originálních šperků určitě vyberete. Co říkáte například na dámské řetízky, přívěsky, náhrdelníky, náramky nebo brože? Pro ženy a dívky také máme zlaté náušnice, zlaté piercingy i zlaté prsteny. Kromě klasických dámských prstenů si jednoznačně zamilují rovněž prsteny s perlou, onyxem a zirkony.

Zlaté šperky patří ke vkusným dárkům pro ženu k jakékoliv příležitosti. Svou partnerku, manželku, maminku, babičku, sestru nebo kamarádku můžete zlatým klenotem obdarovat například k narozeninám, kulatému životnímu jubileu nebo k výročí. Šperky ze žlutého zlata, bílého zlata či růžového zlata vykouzlí úsměv na tváři také na Valentýna, na Vánoce nebo u příležitosti Dne matek. Můžete je pojmout i jako dárek pro maminku k narození dítěte.

Jaké pánské šperky? Nejen prsteny či náramky

Nahlédnete-li do nabídky našeho eshopu se šperky, narazíte v ní také na široký výběr pánských šperků. Nabízíme například pánské řetízky, pánské náramky, masivní pánské náhrdelníky, pečetní pánské prsteny či spony na kravatu. Velmi oblíbené jsou rovněž pánské přívěsky se sportovní či sportovní tematikou nebo pánské přívěsky se speciálními symboly a znaky.

Při jaké příležitosti věnovat vybranému muži zlatý šperk? Svého partnera, manžela, tátu, dědu, bratra nebo kamaráda můžete potěšit u příležitosti jeho svátku, narozenin i významného životního jubilea. Pánský šperk věnujte také u příležitosti výročí svatby, na Valentýna, k Vánocům, ke Dni otců či k promoci.

Dětské šperky: Od náušnic až po náramky s destičkou

Poohlížíte se po špercích pro děti? V naší nabídce naleznete dětské náušnice, dívčí náušnice, dětské náramky, dětské řetízky i dětské přívěsky. Nádherně vypadá také set dětského řetízku s přívěskem. Ideálním památečním zlatým šperkem je rovněž medailonek na krk nebo dětský náramek s destičkou, které jsou určené k porytí. Všechny tyto dětské šperky jsou vhodné jak pro holčičky, tak pro kluky.

Kdy věnovat dětské zlaté šperky? Jako památeční dárek u příležitosti narození dítěte, u příležitosti křesťanské svátosti křtu nebo prvního svatého přijímání. Zlatý klenot představuje rovněž pěkný dárek k narozeninám, svátku, Vánocům a Dni dětí. Věnovat jej můžete svému dítěti i za vysvědčení.

Zásnubní prsteny a svatební šperky

Přemýšlíte nad tím, že stvrdíte svůj vztah zásnubami a následně svatbou? V tom případě v našem eshopu nejprve nahlédněte do nabídky zásnubních prstenů. Dále si u nás můžete vybrat svatební šperky určené jak pro nevěstu, tak pro ženicha.

Nevěsta se může zkrášlit elegantními zlatými náušnicemi, zlatým náhrdelníkem, zlatým náramkem a zlatou broží. Pro ženichy nabízíme pánské šperky v podobě zlaté spony na kravatu, luxusního masivního pánského řetízku či výrazného pánského náramku.

Produkty 13-24 z 3567

položek 3567
  • Doporučené
  • Nejnovější
  • Jméno
  • Nejlevnější
  • Nejdražší
Nastavit sestupně

Produkty 13-24 z 3567

položek 3567
  • Doporučené
  • Nejnovější
  • Jméno
  • Nejlevnější
  • Nejdražší
Nastavit sestupně